Дякую було дуже круто! Один з найлатовіших моїх походів у Карпати. Але як зазвичай без дощів та туманів не обійшлося, загалом як і без сонця, ягід та молока, правда цього разу до гостинності місцеві додали уху, кавун та мариновані грибочки

а керівник щоб не нудьгували на простому маршруті трохи валива по азімуту через малину. Це було дуже в тему, хоч мої ноги ще досі про це нагадують своїм виглядом
А от водоспади не так часто мені траплялися і ці були неймовірної краси. Заворожують, можна сидіти і дивитися, дихати водою, але шумить дуже

Маршрут гарний на Манявський, не дивлячись на те, що там купа туристів автобусних рискає. Йти вздовж Маняви спостерігаючи маленькі водоспадики та "міні-басейни" дуже приємно і ще 2000 разів переходити вбрід...

Бухтівецький хоч і не такий великий, але при потоці води гарний і той поряд за яким можна постояти і повтичити на світ через стінку з води.
З водою і дощами нам взагалі повезло, наповнили водоспади для нас як раз достатньо щоб було видовищно, але не змило нас двометровими валами

із-зі цих злив і містичних валів мене навіть підірвало серед ночі, думала може час хапати весла, вирювнювати і проходити Манявський "ребром намету вперед"

ледь заснула потім, фух!!! треба ж було так налякати звечора, а я ж бувалий водник. уявляю які жахіття інші пережили, більш сухопутні члени групи... але пережили ніч і добре! (була б віруючою тут би перехрестилася)
Дякую усім! Туди однозначно треба ще вернутися, хіба такі місця можуть набриднути!
Жаль на скит мало часу було цього разу.
ну і фото
https://drive.google.com/file/d/0BxqnZm ... sp=sharing
ПС: вперше скупалася в такому високому водоспаді. Не передати словами, варто скупнутися однозначно за будь якої погоди!
Голова на плечах, ноги у кросівках. Так йди туди, куди ти хочеш!