Повідомлення
PT » 14 травня 2013, 11:45
Так,зачекайте!
Ми маємо на даний момент по потенційним учасникам!
Я
Аня
Аня Дергач
Женя
Кунжутка
Паша
Наташа
Стрей
Юля
Кунжутка +1
Кунжутка +2
Кунжутка +3
З них байдарочний досвід мають : Я,Аня,Аня Дергач,Женя,Кунжутка,Наташа, вітрильний досвід мають Я,Аня,Женя,Наташа, ходили в ПВД чи походи під моїм керівництвом : Аня,Аня Дергач,Женя,Кунжутка,Наташа,Стрей. По байдаркам у нас 8 посадочних місць . Не є проблемою зробити вітрило ще на інші байди,це пара днів роботи,тому максимально нас може бути 11..14..17 чи скільки там буде бажаючих.
Т.як ПВД це зовсім нетривіальний (можливо треба буде гребсти проти вітру, плавати по спеці або рано вставати, стояти на диких островах без нормальних підходів тощо) то я хотів би бути певен що команда буде розділяти моє бачення цього ПВД та у випадку потреби напрягтись це зробить ( як приклад, у 2012 році на Тузлівських лиманах ми пройшли на 15 км менше запланованого через те що один з учасників походу не захотів напрягтись і нормально погребсти). До того ж не хочеться половину першого дня сплаву присвячувати збору байдарок, а це буде саме так, за умови відсутності такого досвіду у переважної більшості потенційних учасників.
Тому на даний момент місця заброньовані під :
Криголам Я Аня
3 Лося Аня Дергач Женя Наташа
Тітанік-1 Стрей Кунжутка
Але я лишаюсь прихильником підходу що при наявності великого бажання не відмовляти людям в участі в поході.
Тому для Паши,Юлі,Кунжутки+1,Кунжутки+2,Кунжутки+3 треба взяти участь попередньо в іншому водному поході турклубу. Наприклад вже є анонс Стохода, з вірогідністю 90% в першій половині червня буде сплав Осколом або Десною, можливо буде організоване байдарочне вітрильне тренування в Києві - на всі заходи водний досвід непотрібен.
Про те які квитки треба купувати я напишу,але майте на увазі що я лишаю право відмовити в участі людям , які проігнорують підготовчі заходи!