Невеличкий тест. Написано про Россію, але у нас де-факто теж саме. Це для тих хто думає що політика його не стосується

Предложения?PT писав:http://esquire.ru/test-82
Невеличкий тест. Написано про Россію, але у нас де-факто теж саме. Це для тих хто думає що політика його не стосується
Напевно всім було неприємно коли в пятницю-суботу ніхіра не чистили сніг, громадський транспорт ходив через жопу або взагалі не ходив. Так само може комусь неприємно що гаряча вода ніхріна не гаряча, що двір засраний сміттям, що ліфти засцяні, в квартирах взимку холодно, що метро на Троєщину буде в 2050 році, що парки та центр забудовуються тощо. Це тому що містом керують непрофесійні мудаки.Опозиція закликала киян прийти 2 квітня на акцію протесту під Верховну Раду.
Про це йдеться в зверненні до киян опозиційних партіх "УДАР", "Батьківщина" і "Свобода".
"Сьогодні кияни не мають законно обраного міського голови з однієї причини – у "регіоналів", які окупували всю Україну і нашу столицю, немає жодних, навіть примарних шансів протиснути у крісло міського голови свою людину", - заявляють в опозиції.
Партіїї переконані, що нещодавній сніговий апокаліпсис показав, що влада Партії регіонів "кинула киян напризволяще".
В опозиції нагадали, що за законом вибори Київського міського голови і депутатів міської ради повинні відбутися не пізніше 2 червня 2013 року.
"Згадай, що ти думав про цю владу, яка кинула тебе під час останнього снігового катаклізму. Не залишайся дома у цей день", - закликають опозиціонери.
Блин, 100%-тно ожидаемый ответPT писав:Дімон, ну якщо тебе все влаштовує то можеш спокійно сидіти дома, це твій вибір.
Спеціально для таких як ти я дав посилання на те що робили в США. А тепер спробуй згадати що робили в Києві аналогічного?
Ваня, вы все меня не так поняли. Или ты думаешь я за ПР?Stakhov Ivan писав:Дімон,є шанс, що мером стане хтось з опозиції. Ну да,ти зараз скажеш,що вони такі самі, нічого не зроблять і т.д.
Але сидіти і розказувати що це нічого не дасть, то так і буде- це НІЧОГО НЕ ДАСТЬ!
Тобто «є шанс»? Звичайно мером стане хтось з опозиції. Сподіваюсь декілька тисяч чи десятків тисяч ідіотів, що вибирали Косміка вже поздихали.Stakhov Ivan писав:Дімон,є шанс, що мером стане хтось з опозиції. Ну да,ти зараз скажеш,що вони такі самі, нічого не зроблять і т.д.
Але сидіти і розказувати що це нічого не дасть, то так і буде- це НІЧОГО НЕ ДАСТЬ!
Не все. Мне очень стыдно признаться, но я голосовал за ЧерновецкогоРусич писав:Сподіваюсь декілька тисяч чи десятків тисяч ідіотів, що вибирали Косміка вже поздихали.
Фу, ужас какойлучше бы ты не признавался ))))Dmitry писав:Не все. Мне очень стыдно признаться, но я голосовал за ЧерновецкогоРусич писав:Сподіваюсь декілька тисяч чи десятків тисяч ідіотів, що вибирали Косміка вже поздихали.