Вілена. ДН
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Re: Вілена. ДН
Я візьму міцних напоїв. І коньячуру яку нам презентували круті чуваки на нічній екскурсії.
П.С. http://iks2010.org/?p=2088
Круто, дякую!PT писав:Я візьму міцних напоїв. І коньячуру яку нам презентували круті чуваки на нічній екскурсії.
Назад,- де високі дими.
Дякую за святкування і за все інше =)
Спасибо за такой хороший вечер)) Все было очень вкусно и красиво
Понравилась романтическая обстановка при свечах, а клубника с кремом просто идеально в нее вписалась)) Очень интересно было посмотреть детские фото
А еще спасибо за столько благодарностей всем, это замечательно, когда человек в свой день рождения столько уделяет времени, любви и внимания другим. Аж страшно подумать, сколько времени ты потратила на подготовку всех вкусностей, презентации и культурной программы. Но я надеюсь, что это все тебе окупилось с лихвой
С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ 

Только сейчас вспомнил, что я ел клубнику... 

Вилена, спасибо за праздник, всем за компанию! Спасибо за слова благодарности, внимание, воспоминания, атмосферу, вкусняшки (клубника с кремом при свечах было не обычно при таком количестве народа
)

— А где я могу найти кого-нибудь нормального?
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес
Усім дякую за чудовий вечір, вашу присутність та класні подарунки.
Ще раз скажу, що на початковому етапі я планувала багато всіляких веселих і галасливих конкурсів із зав'язуванням очей, біганням стрибанням, малюванням, т. д. і не лише =), але вчора у якийсь момент просто схотілося переломити вечір на душевне спілкування.
Можливо, тому що всі ті, хто прийшов, давно стали для мене близькими, і з вами зайвий галас - то просто зайвий галас.
До речі, дуже порадували фотки. Це простий і класний спосіб інакше роздивитися того, хто поруч.
І наостанок: коли мені виповнилося 5 років (ТОДІ Я ЩЕ НЕ БУЛА БЛОНДИНКОЮ), я гостей зі свого дня народження проводжала словами: "Приходьте ще й подарунки приносьте".
Так що можете сприймати як інструкцію до дії ))
Дякую, народ!
Ще раз скажу, що на початковому етапі я планувала багато всіляких веселих і галасливих конкурсів із зав'язуванням очей, біганням стрибанням, малюванням, т. д. і не лише =), але вчора у якийсь момент просто схотілося переломити вечір на душевне спілкування.
Можливо, тому що всі ті, хто прийшов, давно стали для мене близькими, і з вами зайвий галас - то просто зайвий галас.
До речі, дуже порадували фотки. Це простий і класний спосіб інакше роздивитися того, хто поруч.
І наостанок: коли мені виповнилося 5 років (ТОДІ Я ЩЕ НЕ БУЛА БЛОНДИНКОЮ), я гостей зі свого дня народження проводжала словами: "Приходьте ще й подарунки приносьте".
Так що можете сприймати як інструкцію до дії ))
Дякую, народ!
Назад,- де високі дими.
-
- Єсаул
Нажаль не зміг до вас приєднатися
P.S.: Вітаю з днем народження і бажаю всього (доброго) побільше

P.S.: Вітаю з днем народження і бажаю всього (доброго) побільше

- viktor
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Вілена і всі учасники святкування, дякую за гарний вечір )
Це було казкове святкування,з чудово організованою програмою, Вілено дякую.
Це святкування дня народження займае друге місце, на першому Петра, і на третьому святкування Люди та Дімона з Наталкою в один день.
Це святкування дня народження займае друге місце, на першому Петра, і на третьому святкування Люди та Дімона з Наталкою в один день.
Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома.
- Anny
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Вілена, дякую за вечір
гарно та гармонійно вийшло переломити його на душевний напрям, було весело і приємно у такому чудовому колі святкувати таку прекрасну подію 
і звісно усілякі смачні штучки від тебе... ммм... за них окрема подяка

і звісно усілякі смачні штучки від тебе... ммм... за них окрема подяка

Голова на плечах, ноги у кросівках. Так йди туди, куди ти хочеш!
Народ! Я в метушні завтичила в клубі подарований мені ліхтарик.
Будь ласка, хто буде сьогодні в приміщенні, подивіться - він має десь там лежати. Дякую!
Будь ласка, хто буде сьогодні в приміщенні, подивіться - він має десь там лежати. Дякую!
Назад,- де високі дими.
Фонарик забрала, возьму на Лиманы:)
— А где я могу найти кого-нибудь нормального?
© Алиса в стране Чудес
© Алиса в стране Чудес