при чому тут я?Кира писав:А ти чекав би?komik писав:чекати в два три рази довше щоб зробити темне і продати його на гривню дорожче!
бабло бабло бабло!

при чому тут я?Кира писав:А ти чекав би?komik писав:чекати в два три рази довше щоб зробити темне і продати його на гривню дорожче!
бабло бабло бабло!
Мені цікаво! То що?komik писав:при чому тут я?Кира писав:А ти чекав би?komik писав:чекати в два три рази довше щоб зробити темне і продати його на гривню дорожче!
бабло бабло бабло!
а ще кажуть пяні кіповці і технологі ссуть в чани з пивом, щоб далеко не ходити! Дімедрол вже не кидають, вони його зїдають самі, і приторговують старшокласникам)))Dmitry писав:Я например бутылочное пью крайне редко. Особенно после появления чудо-ларьков с живим пивом, всякая оболонско-черниговкая моча в горло, например, не лезет. Оболонь вообще с димедролом мешают, у меня от литра пива начинает жутко башня гудеть и туман перед глазами. Причём именно от бутылочного.
На вкус и цвет, как говориться, но линейку черниговское-оболонь-славутич за пиво не считаю))
Не спорю. Как только появились чудо-ларёчки, их было как грибов после дождя и многие жаловались что начало попадаться прокисшее пиво. Но когда ближе к лету их 60-70% закрыли, стало очень даже нормально. Неплохая альтернатива бутылочному порошковому))) Но в любом случае, это хотя бы ПОРТИЛОСЬ, а бутылочное месяцами стоит в холодильниках без изменений вкусовых качеств.komik писав:а ще кажуть пяні кіповці і технологі ссуть в чани з пивом, щоб далеко не ходити! Дімедрол вже не кидають, вони його зїдають самі, і приторговують старшокласникам)))
сумніваюсь на рахунок якості пива в ларьочках аля ПИВОСВІТ, ПИВКО МОЯ РАДІСТЬ, КУПИ ПИВКА БО ДОМА НЕФІГ ДЕЛАТЬ, досить просто задуматись яка кількість ларьочків в києві, і інших великих містах, при чому й в маленьких також, звідки такі потужності?
О! Действительно, мы ж про промышленное пищевое производство говорим. А все производство должно соответствовать стандарту. Тем более такое важное. В идеале... но нам известно как оно в реале.Jarl писав:С2H5OH - наркотик(за ГОСТ 18300-72)
Це вода, звичайна вода(Н2О). І спицифіка спирту у тому, що хіміки не можуть досягти 100% чистого спирту у ньому завжди є вода. Над цим працюють ще з часів Менделєєва, але принаймні в нормальних умова зробити цього ще не вдалось.JACK писав:так вот что содержиться в остальных 4% "чистого этилового спирта"