ранок )))))
PT писав:
Прошу теж без образ, але наприклад для поїздок в Буковель можна і організуватись , і на тренування забити а от організаційна активність щодо ПВД обмежується словами на форумі... //
цікаво як? зїздити 1 раз в сезон усім форумом? чи вибирати тільки ті дати коли не намічено ніяких заходів у клубі!?
Петро є ще такі фактори як погода, сніг, вільні номери, квитки, робота, кохані - всі підлаштовуються як їм найкраще!
Забити на тренування я не можу))) уже забив на минулих вихідних!
Згоден з Джеком - активність дуже мала, в т.ч. і моя! Я запропонував Тетерів так як на мою думку там набагато цікавіше ніж в Снітинці! Я не писав що готовий організувати це ПВД бо розумів що звільнюсь не раніше двух. Навіть не міг подумати, що зїздити в ліс під києвом так важко організуватись!
як говорив Шнур "Я чисто бухаю а кто то колется" (с)
Моя позиція така - кожен займається тим чим хоче, їздить в мажорні пвд, пє пивко, чи втичить в соц.мережах! Цим ми і відрізняємось між собою! Заставляти когось проводити ПВД похід чи тріп не потрібно, якщо це буде людині цікаво то вона сама це зробить!
На рахунок дня народження клубу, тут ситуація трохи інша, я очікував що буде дуже висока активність і ентузіазм від членів, але чомусь всі в очікуванні! Можливо не підходять дати або формат! Думаю коли більшість в певній мірі однаково будуть хотіти зустрітись і відсвяткувати то нікого заставляти не потрібно буде!
моє імхошечко!