Антонівська вузькоколійка, 25-26 лютого

Повідомлення
Автор
PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

Антонівська вузькоколійка, 25-26 лютого

#1 Повідомлення PT » 14 грудня 2011, 11:59

Виїзд в пятницю о 15.42 поїздом 359 Київ-Львів до ст.Антонівка.

Там ночуємо в наметі і вранці вузькоколійкою до озер Велике,Хоромне та Острівське. Маршрут десь 30-35 км.

Назад вузькоколійкою та дизелями через Сарни, будемо в Києві о 6.06 понеділка.

Маршрут буде мінятись ближче до дати в залежності від снігу та криги, можливий і лижний варіант!

Це Українське Полісся, з його озерами,болотами,дикими лісами. Був тут тричі влітку, хочу побувати ще взимку!

Як орієнтир, старе ПВД 5 річної давнини http://forum.gryada.org.ua/viewtopic.ph ... 4&start=15

ПВД буде проведено 25-26 лютого.

По грошам приблизно 150-200 грн.

Запрошуються всі бажаючі!

Пара фоток

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось 16 січня 2012, 15:54 користувачем PT, всього редагувалось 1 раз.

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

Re: Антонівська вузькоколійка, 25-26 лютого

#2 Повідомлення PT » 16 січня 2012, 15:59

Дата ПВД визначена остаточно, 25-26 лютого.

Обмеження на групу : 12 рил ! У випадку якщо бажаючих буде більше поділимось на дві групи.

Прохання підтвердити свою участь! Якщо комусь треба купити квитки - пишіть тут, я візьму по інету. Точно піший маршрут буде визначений за тиждень до ПВД, в залежності від погоди.

Список учасників
Я
Аня
Марина
Архітектор =)
Хорунжий
Юля
Вілена
Саша
Матрос
Востаннє редагувалось 16 лютого 2012, 16:56 користувачем PT, всього редагувалось 5 разів.

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#3 Повідомлення PT » 16 січня 2012, 18:08

Можемо теж щось розіграти =) Я буду Ковпаком, Вова Тарасом Бульбою-Боровцем, Вілена польскою селянкою а Пан Архітектор Упівцем?

Vilena
Промінь світла в царстві відхоботків

#4 Повідомлення Vilena » 16 січня 2012, 19:04

PT писав:Можемо теж щось розіграти =) Я буду Ковпаком, Вова Тарасом Бульбою-Боровцем, Вілена польскою селянкою а Пан Архітектор Упівцем?
Щодо польської ти правильно вгадав - є такі корені. А щодо другого слова в цьому словосполученні - туту! - в мене шляхта в крові :!: :mrgreen:
Назад,- де високі дими.

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#5 Повідомлення PT » 16 січня 2012, 19:10

Просто селянкою в тебе є хоч теоретичні шанси вцілити, польскі ж шляхтичи та осадники війну не пережили...

Sirco
Православный

#6 Повідомлення Sirco » 16 січня 2012, 23:35

Чи може пан Архітектор на цей раз мати якусь більш ідейнішу роль, скажімо сюрреалістичного покруча Чугайстра, який тілько бухає і танцює :roll: ?
ГЕРОЯМ СЛАВА!

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#7 Повідомлення PT » 17 січня 2012, 09:08

Sirco писав:Чи може пан Архітектор на цей раз мати якусь більш ідейнішу роль, скажімо сюрреалістичного покруча Чугайстра, який тілько бухає і танцює :roll: ?
ГЕРОЯМ СЛАВА!
Чугайстер, кажуть, зовні як чоловік, але такий високий, як смерека. Він ходить лісами в білому одязі або й зовсім без вбрання, і не може його ні людина вбити, ні звір роздерти, бо так йому пороблено. Він мусить десь заховатися в листі й чатувати на мавок. А коли яку вгледить, то вхопить, розірве надвоє і з'їсть
Імхо це щось на кшалт Василя Блаженного, полює голим на дівок і вчить моральності

Maidrax
Брат Матроса

#8 Повідомлення Maidrax » 17 січня 2012, 10:26

Я думаю з урахуванням низьких температур можна дозволити панові Архітектору загорнутися у простирадло, бо ще повідморожує дещо і не буде понту полювати на мавок :roll:

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#9 Повідомлення PT » 17 січня 2012, 11:16

Судячи з наведеної вище цитати а саме
А коли яку вгледить, то вхопить, розірве надвоє і з'їсть
то у Пана Архітектора і так з цим проблеми, інакше б він похобачував пійманих мавок

Sirco
Православный

#10 Повідомлення Sirco » 17 січня 2012, 14:24

Я так подумав, шо роль Василя Блаженого все-таки має свої переваги. Хоч він теж був юродивий, голий і похєрений, проте мав змогу вчити моральності (скоріш за все шляхом похобочення) всяких лісових хвойд)

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#11 Повідомлення PT » 18 січня 2012, 19:49

Знову мимо, пане...
Шли озорные девицы по Красной площади, увидели Василия Блаженного, стали смеяться над наготой его, и только одна умненькая укорила подруг. Василий погрозил пальцем и сказал:

– Не все надо замечать, что глаза видят. Бегите отсюда, пока темнота не настигла. Бог за меня заступник, он вам глаза бесстыжие прикроет.

Глупые девушки только посмеялись в ответ на такие слова. И тут же словно сама ночь на них упала: только что белый день был, а вот уже и не видят они ничего, толкаются, спотыкаются, друг с дружкой сталкиваются. Не сразу поняли, что ослепли. А когда поняли, в плач ударились. Умненькая их подружка, уговаривавшая подруг не смеяться над юродивым, осталась при зрении, она быстро сообразила, что Сам Господь наказал ее подружек за глупые насмешки над благочестивым юродивым.

Сердобольная девушка подхватила подружек под ручки, бросилась перед Василием в пыль, стала просить его о прощении для подружек своих несмышленых. И подружки с горьким плачем вторили ей, божились, что не со зла их насмешки были, по неразумению и по глупости. Пожалел их юродивый, вымолил у Господа прощение несмышленым девушкам, дунул им в глаза, вернулось к ним зрение.
Походу в нього таки відмерзло...

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#12 Повідомлення PT » 16 лютого 2012, 16:58

По наметам - беремо Гроб ( 5 рил) та намет Марини (4 рила). Хто буде завснаром?

Попередньо я прикидав так :

Матрос несе казанки ,групове спорядження,впоряді хавки
Я несу Гроб та хавку
Архітектор несе намет Марини та хавку
Хорунжий несе впоряді хавки

Дівчата несуть особисте спорядження плюс символічний понт хавки (якщо Матрос буде зовсім здихати)

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#13 Повідомлення PT » 20 лютого 2012, 14:16

Стан мого правого копита не дозволяє йти в це ПВД. ПВД поведе Хорунжий.

Тому є два комплекти квитків! Шукаються бажаючі!! Здавати буду в четвер!

Maidrax
Брат Матроса

#14 Повідомлення Maidrax » 20 лютого 2012, 14:44

Завгоспом буде Марина, прохання розібрати квитки Петра якомога швидше )
Було б добре, якби квитки взяла пара мужиків, щоб ідейніше проломити.
Раптом ще хтось вирішить відмовитись від ПВД через зміну керівника - також спробуйте це зробити оперативно, щоб нормально орієнтуватись по розкладці.

По спорядженню - бажано нахоботити собі ліхтарики або бахіли, буде в поряді снігу, сухі ноги ще нікому не заважали. За прогнозами плюсова температура (в т.ч. вночі) і дощ, приділяйте особливу увагу водозахисту (накидки на рюкзаки, речі пакуємо в непромокаючі пакети, беремо дощовики, плащі, силіконки або круті мембранні куртки).
Якщо на квитки Петра бажаючих не буде - йдемо в Марининій 3+1 і моїй 2+1 (кількість дівчат дозволяє комфортно спати), якщо хтось поїде - шукатимем четвірку.

Завснаром буде Матрос, необхідно забрати казанки, пальник і кострове. З багаттям без Єсаула буде жопа, при такій то погоді :mrgreen: По алкоголю беремо мінімум (пивко і т.п. в поїзд кожен бере сам на себе, глінтвейн на вечір беремо централізовано).

Також нагадую, що поїзд в 15.42, не забувайте відпрошуватись з роботи.

Maidrax
Брат Матроса

#15 Повідомлення Maidrax » 22 лютого 2012, 22:36

Завтра забираю квитки і джпс в Петра, все інше розхобочено. Нагадую мужикам взяти 5 л. баклаги для води (пусті), дівчатам 1,5-2 л. пляшки. Всім в кого є - взяти термоси з гарячим чаєм.

Всім, хто буде завтра на святкуванні, квитки роздам (нагадуйте будь-ласка, можу завтикати), решта буде у мене. Збір скорше за все буде вже у вагоні, завтра напишу номер вагону, бажано, щоб в 15-30 всі вже були у вагоні. Ідеально - щоб кілька людей приїхало ще раніше і зайняло для нас купешку (це загальний вагон, буде тупо їхати в ньому стіки часу розкиданим по вагону).

Не завтикуйте брати сірники, особисту аптечку, кружку-ложку-миску-ніж і похобочувати нормальний водо-сніго захист.
Мій телефон у всіх є, дзвоніть якщо що.

Відповісти