1. Всім потрібно мати рятувальні жилети. Можна взяти в прокат десь, можна взяти в прокат у ТК (150 грн за весь похід).
2. Їжу закуплять Тарас та Вова. Розкладку буде робити Тарас. Деталі я скажу ближче до дати
3. Треба мати два пальники. Я беру турклубівський газовий + балони. Вова або Міша хай беруть свій мультифуфел
4. Оксана як вегетаріанець харчується окремо. Якщо ще хтось хоче - то приєднуйтесь до неї і до 15.04 заявіть про це
5. У нас буде одна общакова герма для їжи, загального спорядження і т.д. - тому не варто розраховувати що туди влізе щось з ваших речей окрім телефону\документів. Рекомендується мати гермомішок, в яких ви покладете свої речі під час сплаву. Якщо гермомішка немає - то можете брати рюкзак з пакетами, али я думаю 9 днів вони не витримають

6. Рюкзаки краще брати з розрахунку один на двох. Якщо хтось візьме, і рюкзак і герму - то рюкзак лишимо в Херсоні, аби не тягати 9 днів непотрібні речі.
7. Катя відповідає за аптечку. У кого є хронічні хвороби - беріть лікі самі на себе.
8. Попередня посадка по байдаркам :
Три Лося Расім (капітан) Катя Деніс
Неріс-3 Петро (капітан) Тарас
Тітанік-2 Вова (капітан) Оксана Ганя
Тітанік-4 (Т-2 ПВХ) Міша Віра
9. По наметам беруть Міша, Вова, Катя та Тарас. У Міши та Каті сплять по 2 рила, у Вови та Тараса по 3 рила