
щодо розкладки-що означають всі ці числа?

мені всерівно,що купляти.напиши будь ласка,що я повинен взяти і роздупли з розкладкою.Дякую

Ок. Хліб я візьму на себе.Stakhov Ivan писав:не маю можливості посушити хліб-живу в гуртожитку,в нас тут туго з духовками
щодо розкладки-що означають всі ці числа?![]()
мені всерівно,що купляти.напиши будь ласка,що я повинен взяти і роздупли з розкладкою.Дякую
Цукор з мене ))Zuxel писав: Ок. Хліб я візьму на себе.
Тобі треба купити - 4 кг цукру, 0.5 кг бубликів, 840 гр халви (2 пачки по 420 гр), 1 кг мисливських ковбасок, 3 пачки козинаків і 2.1 кг печива (Я би взяв "До кави" або щось типу "день і ніч").
Моя думка така що розчинна смачніша, але від неї гірше відмивати посуд та й готувати довшеJarl писав:Питання до завхава:Alex@ndr що значить паштет 1 банка-це 1050 гр одною тарою![]()
![]()
Кава мае бути розчинна чи мелена?
Хрін сушений чи ні ,якщо ні то чи не зіпсується він в поході?
то що мені брати??бо я зараз думаю в ашан йти зкупитисьAlex@ndr писав:
Цукор з мене ))
Печево також візьму свіже з Рошена до кави.
Халва в нас тільки на вагу, якщо влаштує то беру
Все інше що зможу заповню вечером, бо зараз не дуже удобно.
Нема під рукою де подивитись в скільки фасується паштет.
Якщо є такий, то паштет найкраще в тарі по 350грх3банки. Щоб можна було поділити на два рази: 1-й 700гр.; 2-й 350гр.. Якщо вага відрізнятиметься, тоді потрібно брати паштет в банках, маса яких буде найпідходящою, щоб розділити на 700гр. та 350гр. Перевищити вагу на +50гр. як менеі здається не критично.