Крим, травневі 2012
- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
Re: Крим, травневі 2012
Як на мене, не треба ображатись і робити гучні заяви, а краще зробити висновки. Тут попиту нема, то й не буде пропозиції.
Так виявилося, що мене не тягне на сплави, мене тягне у гори. Будь-які. Навіть пагорби.
І із-за своєї роботи я сьогодні не маю можливості організувати щось категорійне, так як більшість часу працюю не в Україні, тому плани на літо як завжди Крим, Карпати і Татри (можливо Альпи). На форумі анонсувати не буду, бо набридло читати у темі замість процесу підготовки філософські роздуми.
У Крим буду агітувати друзів, а тему можна закривати.
Так виявилося, що мене не тягне на сплави, мене тягне у гори. Будь-які. Навіть пагорби.
І із-за своєї роботи я сьогодні не маю можливості організувати щось категорійне, так як більшість часу працюю не в Україні, тому плани на літо як завжди Крим, Карпати і Татри (можливо Альпи). На форумі анонсувати не буду, бо набридло читати у темі замість процесу підготовки філософські роздуми.
У Крим буду агітувати друзів, а тему можна закривати.
Движение стало смыслом жизни...
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
- Alex@ndr
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Цікаво, а в 3 - 3,5 дні цей маршрут зможу подолати? Волів би сходити в матрац, проте в цьому році в походи доведеться вирватись лиш на кілька днів. А прогулятись горами було б за щастя ).Zuxel писав: Ще точно не рахував, але планую приблизно 15 км/день. Враховуючи, що буде дуже довгий день, це зовсім не багато.
Дуже подобається цей варіант:
Судак - пер. Ворон - пер. Шелен - Н. Кок-Асан - північ Карабі - Метеостанція - яйла Орта-Сирт - Долгоруківська яйла - Перевальне
Дати: Десь між 27(28).04 - 05(06).05
Трохи пізніше викладу точний маршрут і фото.
- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
Я можу запропонувати за два дні-три пройти ударним темпом, як на змаганнях з надлегкими рюкзаками. Я приблизно підрахував маршрут. В районі 70 км.
Виклав файл для Google Earth.
Виклав файл для Google Earth.
- Вкладення
-
- 1.kml
- (4.6 Кіб) Завантажено 424 разів
Движение стало смыслом жизни...
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
- Alex@ndr
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Дякую за маршрут! В тебе вони завжди круті, вже неодноразово переконавсь. А ти, Вячеслав,не хочеш вибратись в таке мироприємство на Трійцю наприклад, або в другій половині липня? На травневі, так розумію, вже у всіх плани є.
Хоч так ходити більше чотирьох чоловік мабуть вже багато.
Констатую що піду в дво-, триденний похід за таким маршрутом. По датам- коли буде 3 вихідних, або в другій половині липня.
Хоч так ходити більше чотирьох чоловік мабуть вже багато.
Констатую що піду в дво-, триденний похід за таким маршрутом. По датам- коли буде 3 вихідних, або в другій половині липня.
- Slimka
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Блін, давно сюди не заходила:(
У Мене компанія людей в 4-5 чоловік хоче поїхати по криму походити, але через квитки вже ставимо хрест.. А тут виявляється що можна таки їхати..
Чи вже не актуально?..
...Можна хоч в п.п. інформацію - до якої станції доїжджати, щоб зробити пересадку.. Буду дуже вдячна!!!
У Мене компанія людей в 4-5 чоловік хоче поїхати по криму походити, але через квитки вже ставимо хрест.. А тут виявляється що можна таки їхати..
Чи вже не актуально?..
...Можна хоч в п.п. інформацію - до якої станції доїжджати, щоб зробити пересадку.. Буду дуже вдячна!!!
..Якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний!
Я же тебе писала в аську про эти поездаSlimka писав:Блін, давно сюди не заходила:(
Чи вже не актуально?..

- Slimka
- Активний користувач
- Контактна інформація:
аа.. зрозуміло..Tigress писав:Я же тебе писала в аську про эти поезда
Там зарано виїзд:( Мене на роботі вже починають дрючити і вводити систему штрафу за мої постійні "незручні" поїзди. Та й у інших бажаючих Теж раніше 6-7 з роботи не вирватись.
..Якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний!