Повідомлення
ДІДЬКО » 06 липня 2017, 10:50
Вітаю шановне панство.
1. Хочу всім подякувати за сумлінну допомогу в питаннях підтримки наших бійців і захисту нашої неньки України.
2. Я розумію що більшість з нас вже відійшла від питання співпраці з воєнними і питань волонтерства, я не також не виключення і останнім часом перейшов в формат роботи посередника між виробниками і бійцями, але бувають моменти що доводиться купувати і самому.
3. Серед тих людей яким я з вами допомагав, в житті все наче складається не погано ( не рахуючи підбиту психіку), але і не дуже хороші моменти в житті.... На дня помер один з бійців, ми спільно з повернись живим допомагали їхньому бату. Боєць помер від інфаркту, хоча для його віку це дивно, але життя і війна про себе знати....
4. Звертаюся до всім з двома питаннями, бо сам на роздоріжжі. є запит: треба 2 плити для броніка, 4 класу облегчену для спецназу. Запитання таке: відходимо від справ чи будемо пробувати далі допомагати? Просто без вас я як без рук і ми всі одне ціле ітнам приймати рішення. Срая розводити не хочу, але чекаю ваших думок.