Місце проведення - острів посеред Десенки, біля Московському мосту.
Той самий де проводили пікнікі,тренуваннz і "тренування".
Дати - 31.10 - 01.11 (можливо почнемо навіть 30 ввечері) . Т.як проводиться ПВД фактично посеред Києва, то приєднатись можна в будь-який час і на будь-який проміжок.
Що планується у цьому ПВД:
а) Стандарта частина
1. Закрити водний сезон і поплавати під вітрилом і без.
2. Для новачків чудова можливість познайомитись з водним туризмом і такими плазасобами : надувна та каркасна байдарка, вітрильна байдарка, човен спеціального призначеня "гандон"
3. Чудово поспілкуватись біля багаття за пивком,винцом та ковбасками.
4. Попаритись в лазні!
5. Половити рибку
6. По бажанню покататись на велосипедах

б) Корисна частина
1. Прибираємо сміття на максимальній частині острова. Пакуємо його в пластикові мішки і вивозимо на смітник.
2. Знаходимо гарне місце для стоянки.
3. Впорядковуємо те місце : робимо "лавочки", можливо "столик", каркас для тенту (замість тенту будемо юзати плівку)
4. Будуємо походну лазню.
5. Ставимо та табличку "ТК Гряда" =)
В результаті на острові буде гарне чисте місце з інфраструктурою для нас і для людей. Можна і попіаритись трохи на прибиранні сміття, але для мене це не головне.
Місць у плавзасобах достатньо - мій "Криголам","Таймені" Макса, мої та Коляна "Щуки".
Кількість учасників необмежена,запрошуються абсолютно всі бажаючі.
В кого немає наметів, спальників,рятувальних жилетів - це організуємо. Можна і взагалі без ночівлі.
Що треба мені на даний момент у плані допомоги :
1. Одна (бажано більше) людей з автомобілями. Аби допомогти з транспортуванням байдарок і сміття.
2. Придумати щось з лазнею. Я бачу варіант просто знайти каміння в іншому місці і перевезти його байдою на острів за декілька ходок. Або якось замінити каміння металом тощо
Чекаю ваших відгуків і пропозицій!