Кльово походили
Останній раз брав участь у пішому орієнтуванні два роки тому, тепер розумію, що таке повторювати треба значно частіше.
На вечірньому тусилові було так круто, шо прям аж душа розкрилась (а у декого з учасників - не лише душа

)
І, хоча я знаю, що через інет нікого ні в чому не переконаєш, але хотів би звернутись до членів Гряди, інших притусованих людей та читачів цього форуму:
1. Навіть якщо ваша фіз.підготовка базується лише на піших переходах від зупинки до роботи/дому (як у мене), змагання - це хороший спосіб зрозуміти, що ти можеш, що можуть інші, що тобі потрібно, і ваще трохи вийти за межі звичної зони комфорту (а без таких виходів - які з нас туристи?).
До того ж, принцип "головне - не перемога, а участь" - це не просто пафосна фраза та відмазка для лузерів. Мені здається, що це штука мєга-важлива, і коли вона завжди з тобою - то перестаєш паритись через купу нісенітниць. Для цього і потрібні змагання.
2. Пора нарешті познайомитись з вашими одноклубівцями. Гряда - це не лише тріпи / сплави / походи під керівництвом PT / альпінізм+скелелазіння (потрібне підкреслити). Гряда - це все це разом взяте йопта, врешті-решт, доки не спробуєш - не знаєш, що втрачаєш
3. Це бюджетно, душевно, туристично. Саме те, що треба в ці буремні часи. А ще - все за тебе хоботять організатори (ну, майже все)
4. Беручи участь в спортивних заходах Гряди, ви не лише прокачуєтесь самі, ви ще й прокачуєте турклуб. Багатоманітність та масовість заходів - це суцільні плюси для кожного з нас, от.
Якось так. Оргам обнімашки, учасникам (особливо Ані та Романичу) - респектовічі, всім цьомки