Chogory писав:Склалося таке враження, що маршрут складений на швидкоруч, аби збутися. Надіюсь це тому, що деталі вирішаться у потязі, а не тому що "впадло" чи немає бажання.
Chogory писав:Петро, прохання до тебе розробити програму як ти вмієш - оптимально, а не "аби збутися".
PT писав:Все розроблено оптимально.
PT писав:У плані організації де був мій найгірший ПВД.
Цитати з наших постів у цій темі, без коментарів.
Особисто мені, причини цього зрозумілі.
Це був найгірший за логістикою ПВД, який я коли-небудь бачив. Перший день Петру вдалося приїхавши до пустелі цілий день водити нас по лісам і трассі. Ставка 3*4 км. ми так і не знайшли. Я зрозумів чому Олешківські піски це напівпуселя, бо половина пустелі а половина лісів. Сподобалася погода. На дворі літо, я ходив тільки у футболці(щеб пак, при +20+25). Обіцяних морозу, пронизуючого вітру, снігу і вою вовків не було. Сама пустеля сподобалась, по крайній мірі ніде в Європі ви такого не побачите. Хоча після Сахари враження не ті(я хотів побачити сніжну пустелю України). Сподобалося що пройшли більше 50 км., я такого в ПВД не пам'ятаю. І здивувала дешевизна, на все про все 130 грн. Ще й День Народження Петра відсвяткували. Подарунки йому сподобалися. Спальник швидко став "Петіним спальником"

(зранку він випадково зломав затяжку компрески).
Ще раз вітаю Петра З Днем Народження.