http://www.ex.ua/view_storage/910720136477

Ну, водна група мала серйозні шанси провести антистапель по пояс в багнючлі і чігірях, провина за те, що так не сталося, лежить винятково на меніDmitry писав:Стоп. Болота что, небыло? Петя на поезд опоздал?

;
 ; ; у будь-якому випадку членам команди подяка, не сприймайте як особисте мої неодноразові нецензурні тиради, сподіваюсь ви свій досвід використаєте за призначенням (тобто або станете затятими водніками, або більше ніколи не сядете на катамаран
 ; у будь-якому випадку членам команди подяка, не сприймайте як особисте мої неодноразові нецензурні тиради, сподіваюсь ви свій досвід використаєте за призначенням (тобто або станете затятими водніками, або більше ніколи не сядете на катамаран  )
) 
  ) і мій власний оверкіль під час рят.робіт (через хвилин 20 після озвучення бажання кільнутись сидячи капітаном, суцільна містика, і це лише одне з півдесятка подібних співпадіннь - Стрий виконує бажання); сподіваюсь, я назавжди засвою той факт, що у будь-яких рят.роботах в першу чергу важлива врівноваженість та розсудливість, а поспішаючи можна лише погіршити ситуацію, перейшовши з категорії рятувальників у ряди тих, кого треба рятувати;
) і мій власний оверкіль під час рят.робіт (через хвилин 20 після озвучення бажання кільнутись сидячи капітаном, суцільна містика, і це лише одне з півдесятка подібних співпадіннь - Стрий виконує бажання); сподіваюсь, я назавжди засвою той факт, що у будь-яких рят.роботах в першу чергу важлива врівноваженість та розсудливість, а поспішаючи можна лише погіршити ситуацію, перейшовши з категорії рятувальників у ряди тих, кого треба рятувати;  );
);

Спасибо Вова, затравочная фотка мне понравилась.Simonov_Vladimir писав:2 гигабайта моих фотографий. Пешей группе качать обязательно.
http://www.ex.ua/view_storage/910720136477

я так понимаю это как раз с поляризационным фильтром?Vitaliy писав:[/url]
Водний сезон відкрито місяць тому, в -8 при штормовому вітрі =) Температурні умови на Стрию були умовно комфортними, що підтверджується запливами половини водної групи у другий день, половина з половини була так чи інакше без гідрduSJA писав:В черговий раз мене дивують воднікі які відкривють сезон коли ще крига плаває - ви сурові мужики)))

) Хоча дуже соромно за стигматичні дірки, а ще за неправильно сприйняту команду чалити до, а не після порогу
 ) Хоча дуже соромно за стигматичні дірки, а ще за неправильно сприйняту команду чалити до, а не після порогу  Було реально стрьомно)
 Було реально стрьомно) 
  На диво мені просто неймовірно сподобалося плавати на катамарані
 На диво мені просто неймовірно сподобалося плавати на катамарані  а з Кабаном я просто зріднилася і хочу на ньому спуститися на воду ще не раз
  а з Кабаном я просто зріднилася і хочу на ньому спуститися на воду ще не раз   

)?
 )? 

Судячи по берегу вода впала за тиждень майже на метр, як наслідок менша швидкість течії і тому не вклались по темпу, всього не передбачиш, тому імхо все гуд.PT писав: В перший день ми вломили 60 км по воді, я планував що встигнемо до темряви,орієнтуючись на темп руху під час сплаву тиждень тому. Але не склалось.