День Народження Петра, 8-9 грудня
Re: День Народження Петра, 8-9 грудня
Мне тоже не очень нравятся оба, так что как большинству будет удобно.
Востаннє редагувалось 23 листопада 2012, 10:15 користувачем Anael, всього редагувалось 1 раз.
— А где я могу найти кого-нибудь нормального?
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес
Очень надеюсь, что найдутся другие варианты..
А из предложенных подходит только 1) в 11 утра в Киеве, на все остальное не согласна.
А из предложенных подходит только 1) в 11 утра в Киеве, на все остальное не согласна.
пІдходять обидва варіанти тому вибираю дешевший
тобто 2

Ті хто не пам`ятають минулого, приречені повторити його знову
мені другий варіант не підходить категорично 

- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Кому нецікаво - можете не їхати. Компенсуєте мені гроші за вже куплені квитки на поїзд,порядка 60 грн та різницю в маршрутці, якщо не вийде знайти дешевший варіант. Тим хто лишиться я гарантую що це буде один з найкращих тріпів 
Те що поїзд буде відмінений на ці дати передбачити попередньо було не можна!
Тому прохання мені відписатись хто їде, а хто не їде, аби я здав квитки та перезамовив маршрутку.

Те що поїзд буде відмінений на ці дати передбачити попередньо було не можна!
Тому прохання мені відписатись хто їде, а хто не їде, аби я здав квитки та перезамовив маршрутку.
Я хочу їхати по варіанту 1.
Еду 100%.
Должна быть в Киеве в понедельник не позже 9:00.
3-й вариант точно не подходит!!!!!

Должна быть в Киеве в понедельник не позже 9:00.
3-й вариант точно не подходит!!!!!
"Сarpe diem"
варіант №1
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Я подумав,для ідейності ті хто поїдуть поїздом поїдуть общаком
Зекономлять по 15 грн !

- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Придбав квиточки
В плацкарті їдуть Саша,Вілена,Petka,Vitaliy,Vitaliy +1, Нєкрасич. Общаком їдуть Дметрик,Вітьок,Валеріан,Матросяра (якщо він поїде),Kocmik,Женя,Ілья

- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Остаточно домовився про вписку на вечер 9 грудня!
Їде раніше в Київ, пропускаючи частину маршруту тільки Альона, всі інші "маршруточники" орієнтуються на приїзд в 6 ранку,правильно?
Їде раніше в Київ, пропускаючи частину маршруту тільки Альона, всі інші "маршруточники" орієнтуються на приїзд в 6 ранку,правильно?
Я еще подумываю над поездом. Там еще есть билеты(пласкард)? И во сколько поезд отправляется?PT писав:Остаточно домовився про вписку на вечер 9 грудня!
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
23.50. Квитки для тебе єTigress писав:Я еще подумываю над поездом. Там еще есть билеты(пласкард)? И во сколько поезд отправляется?PT писав:Остаточно домовився про вписку на вечер 9 грудня!

Беру, надеюсь мы не опоздаем и приедем в 9.24, чтобы я вовремя появилась на работе.PT писав:23.50. Квитки для тебе єTigress писав:Я еще подумываю над поездом. Там еще есть билеты(пласкард)? И во сколько поезд отправляется?PT писав:Остаточно домовився про вписку на вечер 9 грудня!