Запрошуються всі

П.С. В кінці зустрічі кожному з учасників зустрічі 11.09 буде розданий пакет зі сміттям,який він повинен буде донести до смітника. Інших варіантів як боротись з свинством я не бачу
Тянь-ШаньPT писав:... та Памір!
Хмм.. Саша, ты его возьмешь? А не то не будет смысла собираться( Кто-то вообще будет кроме Вовы? Или стоит отменить встречу?PT писав:Проектора немає. Думаю Саня візьме свій ноут. Я думаю двіжуха буде.
Если ты имеешь ввиду меня, то у меня сейчас нет ноута. Без проектора встреча теряет смысл, какой может быть показ фоток на 15 дюймах.PT писав:Проектора немає. Думаю Саня візьме свій ноут. Я думаю двіжуха буде.
Отлично! И что теперь делать?Sanja писав:Если ты имеешь ввиду меня, то у меня сейчас нет ноута. Без проектора встреча теряет смысл, какой может быть показ фоток на 15 дюймах.PT писав:Проектора немає. Думаю Саня візьме свій ноут. Я думаю двіжуха буде.
О, было бы супер) Спасибо)Maidrax писав:Проектор Серьоги Рябоконя у мене вдома, але мене ніхто не попереджав, що його треба брати. В принципі, якщо стануть зірки і буде воля матері моєї дитини, то проектор принесу )
Если тебе некогда я могу заехать к тебе, и забрать проектор перед встречей.Maidrax писав:Проектор Серьоги Рябоконя у мене вдома, але мене ніхто не попереджав, що його треба брати. В принципі, якщо стануть зірки і буде воля матері моєї дитини, то проектор принесу )
О, круто, це було б ідеально. Зідзвонись будь-ласка з моєю дружиною, номер кинув в ПП.Sanja писав:Если тебе некогда я могу заехать к тебе, и забрать проектор перед встречей.Maidrax писав:Проектор Серьоги Рябоконя у мене вдома, але мене ніхто не попереджав, що його треба брати. В принципі, якщо стануть зірки і буде воля матері моєї дитини, то проектор принесу )