24-26 серпня, Дністер

Водні походи минулих років
Повідомлення
Автор
yu_dmit
Активний користувач

Re: 24-26 серпня, Дністер

#61 Повідомлення yu_dmit » 23 серпня 2012, 08:50

Особисто я терпіти не можу білий шоколад. Що в ньому шоколадного? :shock:

yu_dmit
Активний користувач

#62 Повідомлення yu_dmit » 23 серпня 2012, 08:50

Особисто я терпіти не можу білий шоколад. Що в ньому шоколадного? :shock:

Sirco
Православный

#63 Повідомлення Sirco » 23 серпня 2012, 09:29

Абсолютно нічого, бо білий шоколад, як цукор і метрична система-це знаряддя диявола!!!

О котрій і де сьогодні зустрічаємось?

Maidrax
Брат Матроса

#64 Повідомлення Maidrax » 23 серпня 2012, 09:33

Anael писав:
Maidrax писав: Прошу не брати чорний, або брати лише 1 плитку. Багато хто чорний не їсть, а з урахуванням спеки з нього може вийти абсолютно неїстівна хрєнь.
Было указано чер\молоч, хотя лично я люблю молочный. Ок, черного будет одна плитка, одна молочного. А что делать с белым, заменять на молочный или сойдет?
То я провтичив написати Ангеліні про це. З білим хз, мій радник з питань шоколаду каже мені, що білий - хімічна срань )

Зустрічаємось на вокзальній в радіусі 10 сажнів від колон о 18-00!

yu_dmit
Активний користувач

#65 Повідомлення yu_dmit » 28 серпня 2012, 10:47

Ну що ж, нарешті я прийшла в себе, тож дуже хочу подякувати всім за ці вихідні.
Це мій перший водний пвд, і на третій день мені таки сподобалось грести, і здається в мене це виходило :)
Самі яскраві враження на днюванні я отримала в лісі, коли на 50-ти кв.м. я назбирала близько чотирьох кіло грибів (білих і підберезовиків).
З приводу риби, то вона є, просто треба правильно її ловити. Висновки наступні: з шостої ранку і до дванадцятої треба шукати підбережну напівтінь і ловити з байди (якщо вудка звичайна), спінінговою ж вудкою можна ловити і з берега.
А ще я нарешті накупалась у гірській річці.
Дякую всім за компанію, і особисто моєму капітану за кілька влучних ударів веслом по голові, і звісно ж за саме пвд.

Admit
Православный

#66 Повідомлення Admit » 28 серпня 2012, 12:25

оуеее!)
сходили шикарно
черговий досвід капітанування пройшов що треба - думаю Красавчік і Саша зацінили
шикарні місця! башти, костел, стоянка, доти, водоспади....

виконуючи свої обовязки по бані раз 5 наклав нормальну чалму в труселя, коли баня просто взірвалась
каміння вийшло не пристосованим до бані:
- воно було крихким
- погано зберігало тепло
- було поктито багнючлом, через що не було зрозуміло яка це порода каменю (серед каміння було впоряді кремнію, який розігріваючись тупо вибухав)
але,як на мене,банька вийшла шикарна - всі нарешті зацінили "пару в іплет", + клейонка площею 48 квадратів виявилась міцною і добре себе показала)

також на прощанку порадували пятіфон з Русічем в прижку з байденів та розмова за жизнь з Сірководичем)
і шикарна гра в мафію в поїзді!)

можна ще дофіга писати,я вдячний всім за компаху і шикарне ПВД!)
Востаннє редагувалось 28 серпня 2012, 13:50 користувачем Admit, всього редагувалось 1 раз.
Если всё же любовь игра,
То скажи, кто кого обыграл.

© Михаил Шелег feat. Вера Снежная - «Карточный домик»

Sanja
Свій в доску

#67 Повідомлення Sanja » 28 серпня 2012, 13:01

Чтоб камни не стреляли, надо брать те которые не лежали в речке, а были на берегу подальше от воды.

yu_dmit
Активний користувач

#68 Повідомлення yu_dmit » 28 серпня 2012, 13:45

Та вони так і робили. Я сама на березі непогано розважилась збираючи кремінь розпечений на сонці і розбиваючи його як скло іншим камінням

Admit
Православный

#69 Повідомлення Admit » 28 серпня 2012, 13:49

Sanja писав:Чтоб камни не стреляли, надо брать те которые не лежали в речке, а были на берегу подальше от воды.
з води не взяв жодного камінця, маючи карельський досвід
підвело багнючло на камінні - в результаті кремніева каменюка стояла в основі пічки...
Если всё же любовь игра,

Maidrax
Брат Матроса

#70 Повідомлення Maidrax » 28 серпня 2012, 14:09

Хороший вийшов ПВД, вкотре переконуюсь, що немає нічого кращого за комбінацію "офігєнна компанія + офігєнна природа" в плані проведення вільного часу. Дністровський каньон дуже вразив, обов"язково повернусь на цю річку ще не раз.
Також сподобалось своєрідне поєднання матрасу (плавання, днювання з вільним підйомом, банька, рибалка, бухло та розмови за жизнь) з хардкором (нормальний темп та кілометраж, нетривіальні радіальні виходи чігірями, чотиригодинний сон, купа хоботьєв на рило), думаю в наступному буду пробувати розвивати цю ідею в деяких не-спортивних заходах.

Неочікувано ПВД в цілому ряді аспектів став підгрунтям для набуття нового досвіду, в першу чергу щодо:
- радіальних виходів у водних маршрутах;
- організації днювань у коротких походах;
- організації бані на відносно велику групу;
- включення розширеної культурної програми у водні походи;
- контролю групи при виконанні культурної і "культурної" програми;
- організації переміщень при значній кількості хоботьєв на одного мужика;
- перевезення великої кількості хоботьєв по Києву;
- перевірки та потреби у затвердженні розкладки.

В результаті в деяких моментах були допущені помилки, сподіваюсь вони нікому не зіпсували враження від походу, висновки зробив і, можливо, відпишу сюди після певного структурування.

Дякую усім учасникам, як завжди буду радий ходити з вами і надалі. Всі індивідуальні зауваження наче висловив ще під час самого походу, сподіваюсь ви їх врахуєте.

ПС: Також індивідуально вибачаюсь перед Юльою і Русічем за випадково нанесені удари веслом і Титаніком-1 :shock: :oops:

Anael
Графиня

#71 Повідомлення Anael » 28 серпня 2012, 18:06

Спасибо всем за ПВД. Классная компания, зачетная природа. Было шикарно и не привычно сочетание полного матраса и радиалками с непростым рельефом. Каньен превзошел все ожидания. Интересные радиальные выходы. Жаль не смогла поговорить за жизнь в баньке, но наконец я смогла нормально отдохнуть :oops:

Р.S. Матрос ты самый четкий мегакапитан:)
— А где я могу найти кого-нибудь нормального?
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.

© Алиса в стране Чудес

AngelA
Активний користувач
Контактна інформація:

#72 Повідомлення AngelA » 28 серпня 2012, 19:54

УУХХХ!!!! Як же ж кльово було!! Привезла додому купу вражень і напевно ще більше синців)) Сподобалось все!! особливо екскурсійна програма, добре що дньовка була такою насиченою, ну і банька звичайно!! Чуток моїх фоток: http://www.ex.ua/edit_storage/768776155297
…і щастя це — хвилини півтори.
Склепивши очі, тихо повтори:
околиця… напівзабуті лиця…
овече хутро… сині хутори…
багаття… бринза… сутінки… суниця…
Ти вернешся. Воно тобі насниться.
Форель… зело… криниця… Повтори.

Admit
Православный

#73 Повідомлення Admit » 29 серпня 2012, 01:31

Р.S. Матрос ты самый четкий мегакапитан:)
оуеее! це шикарно - ще зплаваємось)

Ангеліно, там серед фоток є мої потенційні авочки?)
Если всё же любовь игра,

AngelA
Активний користувач
Контактна інформація:

#74 Повідомлення AngelA » 30 серпня 2012, 12:03

Admit писав:
Ангеліно, там серед фоток є мої потенційні авочки?)
Авжеж!! :D
…і щастя це — хвилини півтори.
Склепивши очі, тихо повтори:
околиця… напівзабуті лиця…
овече хутро… сині хутори…
багаття… бринза… сутінки… суниця…
Ти вернешся. Воно тобі насниться.
Форель… зело… криниця… Повтори.

Anny
Активний користувач
Контактна інформація:

#75 Повідомлення Anny » 30 серпня 2012, 13:04

Відмінний сплав, шикарні свята!!! дякую Вові за чітку огранізацію і взагалі усім за компанію як завжди веселу, готову як до дій і розваг так і до втику на березі та розмов :) ну і вийшла класна комбінація активу і пасиву, дуже в тему було чередування відпочинку, типу дрейфу на воді, відпочинку у тіні на острові, релаксу у швидкій воді на мілині, розваг з самосплавом по швидкій течії, з вилазками до розвалин замків, спонтанною ідеєю видертися до печер монаха, на оглядовий майданчик (острів у вигляді інь-янь вразив) чи проломити декілька км щоб отримати водний масаж на Джуринському водоспаді :)
Гарно що з погодою так повезло захопити ще частинку літа спекотного, та і у сонячних променях каньйон неймовірно гарний. Я навіть не уявляла що там така КРАСА і що отримаю таке велике задоволення коли пливтиму по швидкому Дністру у майже повній тиші між крутими берегами вкритими оксамитовим лісом, який прорізає місцями рожеве каміння. Хоча тут велике спасибі Русічу, що дав повтичити і гріб більшу частину першого дня за двох :kayak:
Ще чаплі дуже радували, такі собі вартові вздовж усього нашого маршруту.
Коротше, поплавали в задоволення, повеселилися надриваючи животи, поїли від пуза (Юля, твої грибочки і рибка на уху... ммм...шикарно!), попарилися від душі. І класно наостанок подуріли на воді, за це окреме дякую Матросу з командою і Русічу, ваш пятіфан був крутий. СУПЕР! То куди далі? :D
Востаннє редагувалось 31 серпня 2012, 11:46 користувачем Anny, всього редагувалось 1 раз.
Голова на плечах, ноги у кросівках. Так йди туди, куди ти хочеш!

Відповісти