Нічна екскурсія Києвом
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Re: Нічна екскурсія Києвом
Дякую всім за участь! Нажаль поєднати екскурсію та прогулянку була дурна ідея, внаслідок чього на культурну програму забили повністю, а екскурсійну невиконали
Але було непогано =)

Отлично прогулялись!
Нет никаких пределов, и нет никаких границ. Идет нормальная вечная жизнь (c) Олег Куваев "Территория"
Дякую за екскурсію! Особлива подяка за сніданок на даху))
PT писав:Дякую всім за участь! Нажаль поєднати екскурсію та прогулянку була дурна ідея, внаслідок чього на культурну програму забили повністю, а екскурсійну невиконалиАле було непогано =)
Я думаю, цей захід - насправді корисний досвід. Головний висновок: з форматами необхідно експерементувати. Шукати золоту середину. Що й робитимемо надалі, воно того варте

Ще раз усім дякую!
Назад,- де високі дими.
мені сподобалось, прикольно.
Шкода що з програми випала електричка і Борщага.
Щодо Борщагівки, можна якось погуляти, хоча б у цю п'ятницю. Правда там дивитись особливо нічого ))
Шкода що з програми випала електричка і Борщага.
Щодо Борщагівки, можна якось погуляти, хоча б у цю п'ятницю. Правда там дивитись особливо нічого ))
Лучше заслужить почет и не иметь его, нежели иметь его, не заслужив.
Кстати, всем кто загонялся над Троей, я вас запомнил.
Ф тему. Троещине посвящается
http://www.youtube.com/watch?v=NXvCwEH6xGk
Прикольно, снято в 3 минутах от моего дома, на фоне школы где 9 лет проучился))
Ф тему. Троещине посвящается

http://www.youtube.com/watch?v=NXvCwEH6xGk
Прикольно, снято в 3 минутах от моего дома, на фоне школы где 9 лет проучился))
Нет никаких пределов, и нет никаких границ. Идет нормальная вечная жизнь (c) Олег Куваев "Территория"
Дякую організаторам було прикольно особливо нагорі 

Ті хто не пам`ятають минулого, приречені повторити його знову
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Що цікаво - в жодному відгуку про екскурсію немає ані слова за Троєщину, Батиєву Гору, Дарницьку промзону, Фортецю та інші непопсові місця заради яких і проводилась екскурсія. Звідси висновок, що екскурсійна програма в принципі була зайва, і якби ходили наприклад від Арсенальної до Львівської площі то для більшості б нічого не змінилось 

Ты не прав, просто не у всех есть дар красноречия. Про "Фортецю" я узнала много новой информации, т.к. не была на экскурсии по Киевской Крепости, на Троещине и Дарнице к сожалению не была.
— А где я могу найти кого-нибудь нормального?
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес
Петро я вже раз писав про тріп на Гайворонівську вузькоколійку дві години і якогось х*** воно не відіслало тому зараз намагаюся багато не писати
І до того ж в мене не дуже виходить писати про щось красномовно але це не означає, що мені пофіг і було нецікаво

Ті хто не пам`ятають минулого, приречені повторити його знову
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Тривалість сесії обмежена 15 хвилинами,якщо довго пишеш то копіюй в буфер великий пост.
П.С. Наступна екскурсія у якості експеремента буде платна, по 5-10 грн будемо збирати в фонд громадських акцій (Валеріану на бензин,канцтовари,тощо)
П.С. Наступна екскурсія у якості експеремента буде платна, по 5-10 грн будемо збирати в фонд громадських акцій (Валеріану на бензин,канцтовари,тощо)