Турція-Ліван-Сірія на Новий Рік

Повідомлення
Автор
PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

Re: Турція-Ліван-Сірія на Новий Рік

#31 Повідомлення PT » 11 січня 2011, 21:17

Я в Тегерані. Живу в готелі який пробронював для візи. Як біла людина. Прокатився по нереально гарній залізничній гілці, подивився як живуть звичайні іранці. Виявляється 30 слів на фарсі цілком достатньо аби говорити з місцевими на багато тем :)

Завтра дивлюсь Тегеран і в 12.30 П.М. рушаю в Рашт. Там сподіваюсь похаваю каспійську рибку і ввечері перетну кордон з Азейбарджаном.

П.С. Найбільш непотрібна річ у тріпі -зимові ботинки та тепла куртка. Вчьора вдень було +25. Дякувати Аллаху по цей бік Загросу хочь не так спекотно)

Ромашка
Активний користувач
Контактна інформація:

#32 Повідомлення Ромашка » 12 січня 2011, 20:16

Привет всем :D С прошедшими праздниками всех!
Сегодня ночью я с Юлей вернулся на Украину!!! Трип прошел на 5+
За 18 дней посетили Турцию, Ливан и Сирию. Сирия - прекрасная страна, просто создана для туристов с европейской внешностью.
Как-нибудь выложу фотки и ,может, мини-отчет

Tigress
Сонячна Альона

#33 Повідомлення Tigress » 12 січня 2011, 23:26

Ура))) С приездом и прошедшими праздниками)))) А может лучше не выложишь, а расскажешь на встрече и покажешь фото? А? :roll:

Ромашка
Активний користувач
Контактна інформація:

#34 Повідомлення Ромашка » 14 січня 2011, 00:23

Конечно раскажу :) Встреча будет по приезду Пети

Klimich
Неостанній отхоботок
Контактна інформація:

#35 Повідомлення Klimich » 14 січня 2011, 11:03

дождитесь только меня!!! я буду 23
Всегда выбирай самый трудный путь - там ты не встретишь конкурентов.

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#36 Повідомлення PT » 15 січня 2011, 22:15

Однозначно чекаємо Клімича. Ще я буду підлаштовуватись під мого білоруського друга. Можливо буде дві зустрічі, т.як я хочу зробити зустріч в пізнавальному форматі (розповісти про іслам, історію, традиції культури і т.д). А якщо поєднувати зустріч з показом фоток і розповідями як ми там тусили можливо не вистачить часу...

MadLis
справжня реінкарнація Гагаріна
Контактна інформація:

#37 Повідомлення MadLis » 15 січня 2011, 22:57

пітримую ідею щодо 2-х зустрічей
на одній з них сам розповім про свою поїздку, за браком власних фото, напевно буде більш познавально в цілому )
Сломался ноготь? Босс не дает висеть вконтакте ? Не удовлетворена своей фигурой ?
Приходи в тур-клуб "Гряда" ! Мы сделаем из тебя настоящего мужика !
+38097-144-09-22

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#38 Повідомлення PT » 17 січня 2011, 18:01

Увага! Зустріч буде одна. Що не встигнемо там продовжемо за пивком! Орієнтовно 25-26 числа.

Незабаром будуть два звіта від мене - перший технічний на сайті, другий транспортний на транспортному форумі.

Висновки по результатам поїздки :

1. Пощастило з погодою. Галіма погода була лише 2-3 дні.

2. Коротко по країнам
Туреччина - майже європейська країна. Відчував себе там комфортно,туди повернусь обовязково.
Ліван - країна з жлобами у владі. "Блеск и нищета". Ноги моєї там більше не буде,лише транзитом
Сірія - Ромашка все сказав
Іракський Курдистан -дивитись немає що, все дорого. Єдине цікава це природа і можлива зустріч з кочівниками. Але курди офігенно гостинні і радісно вітають всіх іноземців. Наприклад поліція стопила мені машини і годувала. Раджу всім хто буде в цих краях заїхати сюди на 1-2 дні,за атмосферою
Іран - в плані красивих місць країна не супер. Наприклад жодне з іранських міст не дотягує до Тбілісі чи навіть Києва. В містах які розкручуються є туристи і цим хєриться гостинність. І взагалі держава взяла курс на заохоченя туризму. Це не добре.
АЛЕ! Там де туристів мало ви зустрінете нереально офігенну гостинність. А якщо додати до цього цікаву різноманітну природу,дешеви ціни, багату культуру і історію то сюди треба їхати обовязково! Поки не пізно...
Можливо, якщо найду 3-4 людей я поїду сюди на наступний Новий Рік. Бо в деякі місця без таксі нереально.
Азейбарджан - як Ліван тільки покраще. Можливо колись зїзжу по Ашперону, в Баку ситуація все таки покраще.

3. Треба було брати GPS! В умовах коли ти не розумієш місцевої мови він би офігенно допомогав у пошуці потрібних місць.

4. Буклети пішли на ура. Когось зацікавили фотки природи, когось "Мрія", когось заводи і АЕС ну і Клічко з Шевченко само собою. Наступний раз візьму більше буклетів.
ДВД я так і не записав, інфу перекидав флешками вписчикам. ДВД теж треба зробити буде

5. Шоколадок і сувенірів виявилось мало. Треба брати побільше українських грошей. І можливо якихось інших маленьких дешевих приколів.

6. Їздити треба лише з каучем! І хоботити вписки треба десь за три тижня, не пізніше. Аби все було ідеально.

Ромашка
Активний користувач
Контактна інформація:

#39 Повідомлення Ромашка » 05 лютого 2011, 15:43

Выложил Вконтакте фотки с трипа

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#40 Повідомлення PT » 05 березня 2011, 16:20

Кому цікаво - детальний звіт по транспорту http://forum.railwayclub.info/index.php?topic=22064.0

Відповісти