Повідомлення
PT » 17 січня 2011, 18:01
Увага! Зустріч буде одна. Що не встигнемо там продовжемо за пивком! Орієнтовно 25-26 числа.
Незабаром будуть два звіта від мене - перший технічний на сайті, другий транспортний на транспортному форумі.
Висновки по результатам поїздки :
1. Пощастило з погодою. Галіма погода була лише 2-3 дні.
2. Коротко по країнам
Туреччина - майже європейська країна. Відчував себе там комфортно,туди повернусь обовязково.
Ліван - країна з жлобами у владі. "Блеск и нищета". Ноги моєї там більше не буде,лише транзитом
Сірія - Ромашка все сказав
Іракський Курдистан -дивитись немає що, все дорого. Єдине цікава це природа і можлива зустріч з кочівниками. Але курди офігенно гостинні і радісно вітають всіх іноземців. Наприклад поліція стопила мені машини і годувала. Раджу всім хто буде в цих краях заїхати сюди на 1-2 дні,за атмосферою
Іран - в плані красивих місць країна не супер. Наприклад жодне з іранських міст не дотягує до Тбілісі чи навіть Києва. В містах які розкручуються є туристи і цим хєриться гостинність. І взагалі держава взяла курс на заохоченя туризму. Це не добре.
АЛЕ! Там де туристів мало ви зустрінете нереально офігенну гостинність. А якщо додати до цього цікаву різноманітну природу,дешеви ціни, багату культуру і історію то сюди треба їхати обовязково! Поки не пізно...
Можливо, якщо найду 3-4 людей я поїду сюди на наступний Новий Рік. Бо в деякі місця без таксі нереально.
Азейбарджан - як Ліван тільки покраще. Можливо колись зїзжу по Ашперону, в Баку ситуація все таки покраще.
3. Треба було брати GPS! В умовах коли ти не розумієш місцевої мови він би офігенно допомогав у пошуці потрібних місць.
4. Буклети пішли на ура. Когось зацікавили фотки природи, когось "Мрія", когось заводи і АЕС ну і Клічко з Шевченко само собою. Наступний раз візьму більше буклетів.
ДВД я так і не записав, інфу перекидав флешками вписчикам. ДВД теж треба зробити буде
5. Шоколадок і сувенірів виявилось мало. Треба брати побільше українських грошей. І можливо якихось інших маленьких дешевих приколів.
6. Їздити треба лише з каучем! І хоботити вписки треба десь за три тижня, не пізніше. Аби все було ідеально.