Турція-Ліван-Сірія на Новий Рік
- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
Re: Турція-Ліван-Сірія на Новий Рік
Можете написать два слова про турецкую визу, так как мы на майские собираемся...
Движение стало смыслом жизни...
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
В аеропорту платиш 30 баксів і отримуєш мультивізу на 90 днів. Продцедура займає 2 хвилини. Але в Харкові у Юлі вимагали показати зворотній квиток при реєстрації (мовляв турки вимагають). Хоча в Стамбулі про квиток вже ніхто не питав.
Пегасус - нормальна авіакомпанія. В Бейрут прилетіли майже без запізнень. Дають халявну ліванську візу на 30 днів. Переночували в аеропорту на корематах, зранку подивились Баальбек. Це вражає. Всі інші античні руїни фігня в порівнянні з Баальбеком! Дуже модне місце!
Зараз ідемо на бухалово коучсерферів в хардрок кафе)) Будемо або тусити всю ніч, або ночувати на березі моря
Погода тут +25, в футболці з рюкзаком спекотно.
П.С. Прикупив дещо з замовленного
Дякую Юрку та Діме за допомогу!!!
Пегасус - нормальна авіакомпанія. В Бейрут прилетіли майже без запізнень. Дають халявну ліванську візу на 30 днів. Переночували в аеропорту на корематах, зранку подивились Баальбек. Це вражає. Всі інші античні руїни фігня в порівнянні з Баальбеком! Дуже модне місце!
Зараз ідемо на бухалово коучсерферів в хардрок кафе)) Будемо або тусити всю ніч, або ночувати на березі моря

Погода тут +25, в футболці з рюкзаком спекотно.
П.С. Прикупив дещо з замовленного

- Кира
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Сподіваюся фотик працює і фоткати нікому з вас не в падло! 

Мы осветили белый снег,
Трупами врагов,
Мы пропели над огнем,
Песни трех ветров.
Восславим Одину хвалу,
Идя морской тропой,
И Тюр погонит наш драккар,
Опять на смертный бой!
Трупами врагов,
Мы пропели над огнем,
Песни трех ветров.
Восславим Одину хвалу,
Идя морской тропой,
Опять на смертный бой!
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Privit z Damasca! Tut kruto. Shaurma - 1 USD, pivlitru freshu - 1 USD i t.d.
Ale sovok!
Ale sovok!
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Я в Камишлі. Ромашка і Юля лишились в Пальмірі. Зустрів офігенних курдів!!! Завтра ввечері планую ночувати вже в Іраку
- Вкладення
-
- DSC_1249 (Small).JPG (48.43 Кіб) Переглянуто 4500 разів
- MadLis
- справжня реінкарнація Гагаріна
- Контактна інформація:
найкраща фотка !
передавай вітання всім хорошим людям
передавай вітання всім хорошим людям
Сломался ноготь? Босс не дает висеть вконтакте ? Не удовлетворена своей фигурой ?
Приходи в тур-клуб "Гряда" ! Мы сделаем из тебя настоящего мужика !
+38097-144-09-22
+38097-144-09-22
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Я в Арбілі (Ірак), тут все добре! Безпечніше ніж в Україні. Курди - офігенні люди! Напевно як грузини, якщо не краще. Підвозять, вписують, вітаються. Дуже привітні. Я люблю курдів!
- Кира
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Тебе там як, борода рятує поки?))
Мы осветили белый снег,
Трупами врагов,
Мы пропели над огнем,
Песни трех ветров.
Восславим Одину хвалу,
Идя морской тропой,
Опять на смертный бой!
Трупами врагов,
Мы пропели над огнем,
Песни трех ветров.
Восславим Одину хвалу,
Идя морской тропой,
Опять на смертный бой!
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Борода тут потрібна лише для модного виду....Половина місцевих поголені((((((((((
В Іраку все набагато краще ніж в Лівані. Арбіль - чудове місто, з європейськими "шопінг моллами" та азійськими базарами. Багато курдів носять національний одяг і це круто. Прикупив чергову партію подаруночків
Завтра вранці їду "Ас Салям Алейкум, Чаонибаш, Піраншар,Іран, пара ніа, баляш,Окрайнія, зор спас". Там мене чекає класна вписка в іранського курда шкільного вчителя. Де вже на мене чекають дві кореяночки які мають надію подорожувати далі разом) Вони ще не знають з ким звязались!!!!
П.С Завтра в контакті дивіться фотку про яку я мріяв перед поїздкою))
В Іраку все набагато краще ніж в Лівані. Арбіль - чудове місто, з європейськими "шопінг моллами" та азійськими базарами. Багато курдів носять національний одяг і це круто. Прикупив чергову партію подаруночків

Завтра вранці їду "Ас Салям Алейкум, Чаонибаш, Піраншар,Іран, пара ніа, баляш,Окрайнія, зор спас". Там мене чекає класна вписка в іранського курда шкільного вчителя. Де вже на мене чекають дві кореяночки які мають надію подорожувати далі разом) Вони ще не знають з ким звязались!!!!
П.С Завтра в контакті дивіться фотку про яку я мріяв перед поїздкою))
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Живу в Піраншарі у класного мужика курда (вчителя фізкультури)
Разом з кореянками були присутні на урочистій вечері на нашу честь - дуже прикольно, бачиш реальну курдську культуру та спосіб життя. Жінки сиділи тихо в кутку. Коли з однієї молодої незаміжної курдки кореянки для фотки намагались зняти хіджаб то вона відбивалась так, ніби її хотіли згвалтувати)
Всі іранці фанатіють від футболу.
З вписками відчуваю проблем не буде - за 3 години їзди в автобусі я знайшов 2 вписки в Тегерані і одну біля Керманшаха
Завтра їду дивитись на Азербарджанську частину Ірану, є класні чуваки в Тебризі. Там і збираюсь ночувати.
Сьогодні мій рекорд економії. За добу я витратив лише 4 бакса)
Разом з кореянками були присутні на урочистій вечері на нашу честь - дуже прикольно, бачиш реальну курдську культуру та спосіб життя. Жінки сиділи тихо в кутку. Коли з однієї молодої незаміжної курдки кореянки для фотки намагались зняти хіджаб то вона відбивалась так, ніби її хотіли згвалтувати)
Всі іранці фанатіють від футболу.
З вписками відчуваю проблем не буде - за 3 години їзди в автобусі я знайшов 2 вписки в Тегерані і одну біля Керманшаха
Завтра їду дивитись на Азербарджанську частину Ірану, є класні чуваки в Тебризі. Там і збираюсь ночувати.
Сьогодні мій рекорд економії. За добу я витратив лише 4 бакса)
- MadLis
- справжня реінкарнація Гагаріна
- Контактна інформація:
czech !
sluhay Perto, ya otrymav lysta
Mr. Petro Tiestov,
Наш рейс на 16.01.2011 PC 4750 Стамбул-Харьков отменяется. Мы не могли связаться с вами из телефонный номер, который написан на вашей информации
Пожалуйста, позвоните в нашу справочную службу по телефону из Турции 444 0 737.
Спасибо за ваше понимание
искренне,
Pegasus отношений Авиакомпании Отзывы
Pegasus Airlines
Tel:+90 212 444 0737
Bas?n Ekspres Yolu No:2 34660 Halkal?/?stanbul
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dear Mr. Petro Tiestov,
Our flight on 16.01.2011 PC 4750 ?stanbul-Kharkov is canceled. We couldn’t reach you from the phone number which is written on your information.
Please call our call center under the phone number from Turkey 444 0 737. (0090 212 444 0737)
Thank you for your understanding.
Sincerely,
Pegasus Airlines Guest Relations
Pegasus Airlines
sluhay Perto, ya otrymav lysta
Mr. Petro Tiestov,
Наш рейс на 16.01.2011 PC 4750 Стамбул-Харьков отменяется. Мы не могли связаться с вами из телефонный номер, который написан на вашей информации
Пожалуйста, позвоните в нашу справочную службу по телефону из Турции 444 0 737.
Спасибо за ваше понимание
искренне,
Pegasus отношений Авиакомпании Отзывы
Pegasus Airlines
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dear Mr. Petro Tiestov,
Our flight on 16.01.2011 PC 4750 ?stanbul-Kharkov is canceled. We couldn’t reach you from the phone number which is written on your information.
Please call our call center under the phone number from Turkey 444 0 737. (0090 212 444 0737)
Thank you for your understanding.
Sincerely,
Pegasus Airlines Guest Relations
Pegasus Airlines
Сломался ноготь? Босс не дает висеть вконтакте ? Не удовлетворена своей фигурой ?
+38097-144-09-22
+38097-144-09-22
- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
А твое czech я так понимаю это польское cześć, т.е. привет?
Движение стало смыслом жизни...
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
Я вообще прочитал как "Сжечь!" 
Показалось что актуально, беря во внимание сюрприз с отменой рейса.

Показалось что актуально, беря во внимание сюрприз с отменой рейса.
Нет никаких пределов, и нет никаких границ. Идет нормальная вечная жизнь (c) Олег Куваев "Территория"
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Я в Ісфахані. На класній вписці. Йдемо дивитись місто і я пороздупляю синків на курсах російської мови =)
Ввечері планую їхати на Ахваз чи Хорамабад. і буду два дні стопити чи кататись залізницею. Сподіваюсь побачити кочівників. Стоп в Ірані класний,тільки спілкуватись з драйверами на фарсі трошки напряжно.
Вчьора вранці у мене було найбільше розчарування цього тріпу - не вдалоль знайти зороастрійців у Язді а храм Вогню був зачинений(((
Ввечері планую їхати на Ахваз чи Хорамабад. і буду два дні стопити чи кататись залізницею. Сподіваюсь побачити кочівників. Стоп в Ірані класний,тільки спілкуватись з драйверами на фарсі трошки напряжно.
Вчьора вранці у мене було найбільше розчарування цього тріпу - не вдалоль знайти зороастрійців у Язді а храм Вогню був зачинений(((