Сиваш під вітрилом ,травневі свята 2012
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Re: Сиваш під вітрилом ,травневі свята 2012
Увага! Збір 19.15 біля переходу, на Південному вокзалі! Не запізнюйтесь!
С нетерпением жду)
Думаю, приду вас проводить, так как мой поезд немного позже вашего)PT писав:Увага! Збір 19.15 біля переходу, на Південному вокзалі! Не запізнюйтесь!
Всім дякую за круту подорож!!! Цього разу побував у трьох нових місцях в Криму поплавав Сивашем
та покупався в Азовському морі
Похід був дуже різноманітним побачив цікаві острови з недоторканною природою та червонокнижними рослинами, поплавав разом з морськими зміями. Вода настільки солона, що можна лежати наче в Метвому морі. Дуже красиві світанки над безкраїм Сивашем та заходи сонця котрі несли прохолоду. Ще були острови де окрім бакланів та чайок було лише їхнє лайно
Загалом незважаючи на спалені руки та підх*рену спину похід вдався.

Ті хто не пам`ятають минулого, приречені повторити його знову
Спасибо всем! Поход удался. Много впечатлений, отличная компания!
А кто выграл спор по поводу ВВП?)
- Брысь!
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Победила дружбаШанцуе писав:Спасибо всем! Поход удался. Много впечатлений, отличная компания!

Мне не хватает внимания со стороны окружающих. Обнимите меня, кому не лень.
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Взагалі-то питання було не на душу населення а взагалі, так що з тебе літр пива мені та два літра соку Валеріану. Бо це треба бути повним ідіотом аби не розуміти що на душу населення маленькі країни завжди в лідерах.Брысь! писав:Победила дружбаШанцуе писав:Спасибо всем! Поход удался. Много впечатлений, отличная компания!
А кто выграл спор по поводу ВВП?)А вообще по ВВП на душу населения ОАЭ идет на 15 месте, а Турция на 63-м. Но на первых местах прописался еще Бруней.
- Брысь!
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Именно поэтому я и настаивал на такой формулировке о_ОPT писав:Взагалі-то питання було не на душу населення а взагалі, так що з тебе літр пива мені та два літра соку Валеріану. Бо це треба бути повним ідіотом аби не розуміти що на душу населення маленькі країни завжди в лідерах.Брысь! писав:Победила дружбаШанцуе писав:Спасибо всем! Поход удался. Много впечатлений, отличная компания!
А кто выграл спор по поводу ВВП?)А вообще по ВВП на душу населения ОАЭ идет на 15 месте, а Турция на 63-м. Но на первых местах прописался еще Бруней.
Мне не хватает внимания со стороны окружающих. Обнимите меня, кому не лень.
-
- Активний користувач
тут должны быть советы домашних хозяек касательного того, как отстирать шмотки после Сиваша....(правильно говорил Валерьян - спалить все)
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Брысь! писав: Именно поэтому я и настаивал на такой формулировке о_О
Я не знаю на чому ти наполягав, але з тебе пиво та сік інакше я буду вважати це останнім жлобством