Крим, травневі 2012
- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
Крим, травневі 2012
Буду зовсім не оригінальним, але не знаю куди піти на травневі. На сплав не хочу, а в Татри ще рано... Кудись далі - нема часу на підготовку і дешевих квитків також. Крим у цьому плані дуже привабливий, окрім трьох факторів - місцевих жлобів, натовпів туристів і як наслідок перших двох - натовпів збирачів податку на повітря.
Тому планую наступне. Вибрати цікавий, але дуже непопулярний маршрут, який не проходить по заповідникам.
Темп - матрас. Ще точно не рахував, але планую приблизно 15 км/день. Враховуючи, що буде дуже довгий день, це зовсім не багато.
Дуже подобається цей варіант:
Судак - пер. Ворон - пер. Шелен - Н. Кок-Асан - північ Карабі - Метеостанція - яйла Орта-Сирт - Долгоруківська яйла - Перевальне
Дати: Десь між 27(28).04 - 05(06).05
Трохи пізніше викладу точний маршрут і фото.
Тому планую наступне. Вибрати цікавий, але дуже непопулярний маршрут, який не проходить по заповідникам.
Темп - матрас. Ще точно не рахував, але планую приблизно 15 км/день. Враховуючи, що буде дуже довгий день, це зовсім не багато.
Дуже подобається цей варіант:
Судак - пер. Ворон - пер. Шелен - Н. Кок-Асан - північ Карабі - Метеостанція - яйла Орта-Сирт - Долгоруківська яйла - Перевальне
Дати: Десь між 27(28).04 - 05(06).05
Трохи пізніше викладу точний маршрут і фото.
Движение стало смыслом жизни...
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
Re: Крим, травневі 2012
Мне все равно каким маршрутом ...+1
- Slimka
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Я б з величезним задоволенням на майовку (офіційні вихідні), але на кримський напрямок нема ЖД-квитків вже:( Тільки люкси. 

..Якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний!
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Тільки люкси лишились для тих хто не дуже розбирається в системі продажу квитків. Є місця на нормальні поїзди,треба тільки вміти шукати .Slimka писав:Я б з величезним задоволенням на майовку (офіційні вихідні), але на кримський напрямок нема ЖД-квитків вже:( Тільки люкси.
- Slimka
- Активний користувач
- Контактна інформація:
нажаль, я не вмію.PT писав: Є місця на нормальні поїзди,треба тільки вміти шукати .
..Якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний!
- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
Квитки ще є. На суботу (28.04) вечір до Сімферополя є ще 50-60 нормальних квитків + 30-40 бокових.
Але бажаючих немає, тому скоріш за все нічого не буде.
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
А где ты увидел эти билеты?Zuxel писав:Квитки ще є. На суботу (28.04) вечір до Сімферополя є ще 50-60 нормальних квитків + 30-40 бокових.
- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
Это билеты с одной пересадкой и ожиданием 40 мин на вокзале в городе N.
Не удобно, но вполне терпимо. Т.е. нужно покупать 2 билета, пару часов ехать в поезде А, а потом пересесть в поезд Б до Симферополя.
Только что опять проверил. На такой вариант осталось 22 купе, 33 плацкарт, 35 боковых на 28.04.
По времени получается ехать на час дольше, чем прямым поездом.
Не удобно, но вполне терпимо. Т.е. нужно покупать 2 билета, пару часов ехать в поезде А, а потом пересесть в поезд Б до Симферополя.
Только что опять проверил. На такой вариант осталось 22 купе, 33 плацкарт, 35 боковых на 28.04.
По времени получается ехать на час дольше, чем прямым поездом.
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
Что это за турклуб, где в поход даже на выходные не с кем выбраться.. Да при Джеке ТАКОГО НЕ БУЛО
- Alex@ndr
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Думаю що не варто ображатись так сильно...
Дуже хотів би піти з вами. Гіпнотезую цю тему від дня її створення. А Крим, Карпати сняться ночами...
Проте не виходить (
Дуже хотів би піти з вами. Гіпнотезую цю тему від дня її створення. А Крим, Карпати сняться ночами...
Проте не виходить (
- Legion
- 100 км + 1.5 літри
- Контактна інформація:
Вважаю такі вислові впринципі некоректними.kasandra писав:Что это за турклуб, где в поход даже на выходные не с кем выбраться.. Да при Джеке ТАКОГО НЕ БУЛО
Но мы пройдем, и грянут волны в парапет,
И зазвенит бакштаг как первая струна!
В. Ланцберг
И зазвенит бакштаг как первая струна!
В. Ланцберг
Практично весь "актив" клубу (на вскидку - це близько 20 чоловік) на травневі задіяний в інших туристичних заходах, деякі з яких планувались ще з осені. Не сказав би, що немає з ким вибратись на вихідні, і так само не сказав би, що відсутній інтерес до походів в гори.kasandra писав:Что это за турклуб, где в поход даже на выходные не с кем выбраться.. Да при Джеке ТАКОГО НЕ БУЛО
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Ну мені як керівнику турклубу теж не дуже приємно що цікавий маршрут з досвідченим керівником не знайшов учасників
Причин як на мене декілька
1) Більшість активних членів клубу заздалегідь запланувала собі походи на травневі
2) Є активні члени клубу без походних планів на травневі які пішли б в складний маршрут але не хочуть йти матрас
3) Люди яким цікавий формат (відпочити на природі в поході) і які не мають планів на травневі не знають Славу як керівника
4) Багато хто вже має інші,навіть непоходні плани на травневі і не може їх змінити
Гадаю якби анонс був раніше на пару тижнів люди б набрались.
Причин як на мене декілька
1) Більшість активних членів клубу заздалегідь запланувала собі походи на травневі
2) Є активні члени клубу без походних планів на травневі які пішли б в складний маршрут але не хочуть йти матрас
3) Люди яким цікавий формат (відпочити на природі в поході) і які не мають планів на травневі не знають Славу як керівника
4) Багато хто вже має інші,навіть непоходні плани на травневі і не може їх змінити
Гадаю якби анонс був раніше на пару тижнів люди б набрались.
1 і 3. Хоча 3 то не проблема.
Лучше заслужить почет и не иметь его, нежели иметь его, не заслужив.
- Anny
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Планирую быть в Крыму на эти даты, так что с удовольствием присоединюсь, если что-то организуется 

Голова на плечах, ноги у кросівках. Так йди туди, куди ти хочеш!