Завтра ! нарешті вирушаємо у подорож - через півн.Кавказ, Азербайджан у Грузію, можливо Вірменію, у форматі так званої вільної подорожжі ).
По дорозі відвідуємо цікаві місця, можемо зійдемо з лінейного маршруту.
Які в мене пріоритети - на півн.Кавказ , нажаль не доведеться цього року потрапити там у гори, так що більше через півн.Кавказ їдемо транзітом, дивимся те що по дорозі.
Трохи вивчаємо й Азербайджан, але основна ціль всеж Грузія.
У планах була Туретчина, але через обрізку бюджету, це наврядше
Часу у нас з братом чимало - місяця два точно є.
Пересуватися переважно плануємо стопом, жити вбо в наметі, або на вписках, як карта ляже.
До П"ятигорська їдемо через Керчинську протоку удвох з моїм братом, там до нас приєднується білоруска Іра, далі через північно Кавказські республіки в Дагестан, у Азербайджані нас стане вже чотири (2+2) - приєднається азербайджанец Мурад.
Напевно від ледащі зробив таку штуку - дорожню грамоту, не знаю який з неї буде зиск, мінімум залишиться на згадку ну й вийшло, як на мене не погано

Коротше буду сюди писати про наше існування, успіхи у пересування, свої спостереження, можливо й фото, може комусь знадобиться чи буде цікаво.Також збираюся зробити тему на форумі www.bpclub.ru/
Дуже б хотів подякувати Петру за допомогу у підготовці подорожжі і всім людям, хто допоможе нам вже безпосередньо під час поїздки і взагалі всім небайдужим.
Шануймося !